HASANOĞLU ŞİRKETLER GRUBU

Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul edecek biçimde tasarlanmıştır. Ancak, kullanıcılar teknik iletişim dosyasının kabul edilmemesi veya teknik iletişim dosyası gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde tarayıcı ayarlarını her zaman için değiştirebilirler.

• Web Sitesi’nin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek. Örneğin, oturum açan üyelerin Web Sitesi’nde farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması.

• Web Sitesi’ni analiz etmek ve Web Sitesi’nin performansını arttırmak. Örneğin, Web Sitesi’nin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Web Sitesi’ni ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması.

• Web Sitesi’nin işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak. Örneğin, Web Sitesi üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Web Sitesi’ni ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması.

Kanun’un 5’inci ve 8’inci maddeleri uyarınca, kişisel verileriniz yukarıda yer verilen amaçlarla ve Kanun uyarınca gerekli hallerde açık rızanıza dayalı olarak işlenmektedir. Hasanoğlu olarak, kişisel verilerinizi yukarıda yer verilen amaçların gerçekleştirilmesi ile sınırlı, bağlantılı ve ölçülü olarak ve Kanun ve ilgili ikincil mevzuat hükümlerine uygun şekilde Şirketimizin hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilere, iş ortaklarımıza, hissedarlarımıza, iştiraklerimize, kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşları ile özel kişi ve kuruluşlara aktarabilmekteyiz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.

Adobe Analytics: http://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

Google Adwords: https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647